Bekijk alle 'Best New Partnership Award 2017' genomineerden


‘Best New Partnership Award’: Deze business-case doet mee in de categorie ‘Best New Partnership Award’ aan De Partnership Verkiezing 2017.

De Partnership Verkiezing is een initiatief van The Punchy Pack, het ministerie van Buitenlandse Zaken en FMO. In deze accelerator ontwikkelen Young Professionals vanuit bedrijven met partners, duurzame business cases in ontwikkelingslanden en nemen het tegen elkaar op om de titel ‘Best New Partnership’ in de wacht te slepen.

Wat is volgens jou de beste, origineelste of meest aansprekende duurzame business-case? Stem op het team dat volgens jou De Partnership Verkiezing ‘16-‘17 moet winnen en draag daarbij mee aan de impact die we met elkaar maken!

Stemmen is mogelijk vanaf maandag 24 april ’17 tot 11 mei ‘17 (8:00 uur ’s ochtends)


ABN AMRO – Impact Account


 

Team ABN AMRO – Impact Account:
Anne Stikkers, Anouk Noordam, Lizet Franse, Selma van der Graaf, Vincent Triesschijn

Making money while doing good. Het kan met impact beleggen! Wij creëren een Impact Rekening waarmee je iedere maand kunt beslissen of en hoeveel je wilt beleggen in het Impact Fonds (AFM goedgekeurd). De bedrijven en projecten in dit fonds reduceren de uitstoot van CO2 en creëren banen in ontwikkelingslanden. Bovendien krijg jij, als belegger, jaarlijks gemiddeld 3,5% rendement. Je checkt jouw positieve bijdrage leuk en gemakkelijk in de bijbehorende Impact App met ter plaatse opgenomen vlogs en foto’s. Zo combineren we duurzaamheid met innovatie en transparantie.

Facebooktwitterlinkedin


Bekijk alle 'Best New Partnership Award 2017' genomineerden