Bekijk alle 'Best New Partnership Award 2013' genomineerdenAtos/VSO


marshmallow-game-with-it-partner

Met invest2develop voorziet Stichting Atos Foundation kleine IT-bedrijven in ontwikkelingslanden van kennis, werk en inkomen: dé parameters voor groei!

Atos Foundation investeert in de ontwikkeling van mensen door medewerkers van Atos, een internationale IT-dienstverlener, samen te brengen met medewerkers van een startend IT-bedrijf in een ontwikkelingsland. In deze samenwerking delen Atos medewerkers hun professionele kennis en ervaring met de lokale IT-professionals. Dit zorgt naast professionele ontwikkeling ook voor een persoonlijke en culturele verrijking.

Mede door het aanboren van nieuwe markten opent Atos Foundation voor bedrijven uit ontwikkelingslanden de deur naar de Westerse markt. Op maat toegesneden projecten worden gedeeld met kleinere IT-bedrijven in ontwikkelingslanden, zodat we niet alleen kennis uitwisselen, maar de lokale IT-partner en haar werknemers ook van werk en inkomen kunnen voorzien.
Atos Foundation zoekt de aansluiting met NGO’s, zoals VSO, die werkzaam zijn in het hetzelfde gebied waar Atos Foundation actief is. Zij hebben goed inzicht in de lokale omstandigheden en weten waar behoefte aan IT-ondersteuning is. De support, die Atos Foundation aan de IT-partner biedt, wordt hiermee uitgebreid naar de doelgroep van de NGO. De support van Atos Foundation creëert een hefboomwerking en zo wordt indirect een doelgroep bereikt die we zonder hulp van VSO niet hadden bereikt.

Atos Foundation geeft met invest2develop de enorme potentie in ontwikkelingslanden een duwtje in de rug en draagt bij aan de sociaaleconomische groei van deze bedrijven.

Logo_CMYKlogo-vso-RGB

 

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedin


Bekijk alle 'Best New Partnership Award 2013' genomineerden