Changemakers 2014

In De Partnership Verkiezing gaan young professionals uit bedrijven de uitdaging aan om een business-case op te zetten voor een investering in een ontwikkelingsland. Het traject werd op 12 juni 2014 geopend door minister Ploumen en Paul Polman, CEO van Unilever, tijdens het Kick-Off’14 Event.

21 business-cases van zo’n 65 organisaties gingen de uitdaging aan om een award te winnen voor de beste partnership business-case voor een investering in een ontwikkelingsland.

Tijdens De Partnership Academie leerden de deelnemers van best practices,  experts en facilitators hoe ze een sterke business-case moesten opzetten.

Op het Finale Event op 18 november 2014 werden de winnaars gekozen. Alliander & Cordaid gingen ervandoor met de ‘Best New Partnership Award’, SimGas & Partners wonnen de ‘Best Existing Partnership Award’ en de ‘Public-Private Partnership Award’ ging naar Sugar: Make it Work. Lees hier het verslag van het Finale Event.

Media: We verschenen in tal van media waaronder Telegraaf, Financieel Dagblad, RTL Z, BNR en Nu.nl. Bekijk het op onze blog.

Facebooktwitterlinkedin

Deelnemende cases 'Beste New Partnership Award 2014'

Alliander/Cordaid / Great Lakes Energy – winnaar ‘Best New Partnership Award 2014’

Van Ganswinkel / Ministerie van Infrastructuur & Milieu / Boston Consulting Group – Aanmoedigingsprijs 2014

Bekijk hieronder alle inzendingen in de categorie ‘Best New Partnership Award’ en lees hoe het nu gaat met de business-cases!


Deelnemende cases 'Beste Existing Partnership Award 2014'

SimGas & Partners – Best Existing Partnership Award

Bekijk hieronder de andere inzendingen in de categorie ‘Best Existing Partnership Award’


Deelnemende cases 'Public-Private Partnership Award 2014'

Sugar: Make it Work – Public-Private Partnership Award

Bekijk hieronder de ander inzendingen in de categorie ‘Public-Private Partnership Award’