Facebooktwitterlinkedin

Chantal Inen vertelt over De Partnership Verkiezing op de Duurzame Koplopers Bijeenkomst op Paleis het Loo

Posted on 24 april 2014

Bekijk hier het filmpje

24 april jl. was de Duurzame Koplopers Bijeenkomst op Paleis het Loo. Tijdens deze bijeenkomst werden ondernemers geïnspireerd over het thema duurzaamheid en innovatie, ontmoeten ze topvisionairs en kunnen effectief netwerken met andere koplopers. Interessante sprekers zoals Jan Terlouw van De Wereld Draait Door Duurzaam en Herman Wijffels, Hoogleraar Duurzaamheid en maatschappelijke verandering spraken op het event.

Ook Chantal Inen, co-initiator van De Partnership Verkiezing, werd geïnterviewd door Jan Terlouw over de verkiezing. Om een sfeerimpressie van deze bijeenkomst te krijgen kun je de onderstaande video bekijken met als voorproefje:

– Voorzitter van de Sociaal Economische Raad, Wiebe Draijer (vanaf minuut 3.50): “Er is meer nodig dan alleen een akkoord of advies van de SER om de duurzame beweging op gang te krijgen. Het gaat om gedragsverandering, we moeten kijken en denken vanuit onszelf, het individu.”

– Chantal Inen (vanaf minuut 8.50), oprichtster van The Punchy Pack, “We moeten in de toekomst meer gaan samenwerken, om uitdagingen in de maatschappij om te zetten in kansen.”

 

Facebooktwitterlinkedin