STAGIAIR GEZOCHT! Ben jij een organisatie- en communicatiestalent met hart voor sociaal ondernemen?

Posted on 7 december 2017

Stageplek 24-32 uur in de week, februari t/m juni 2018

Wie wij zijn

De nieuwe generatie internationale social entrepreneurs die geloven dat organisaties met focus op commercie, maatschappij én milieu op lange termijn meer waarde creëren voor henzelf en de omgeving.

Dit vraagt om een verandering van strategie, een nieuwe aanpak en om grotere samenwerking met andere organisaties, waaronder bedrijven, overheid, en NGO’s. Hier ligt onze kracht. Wij benutten bestaande wegen, creëren nieuwe kansen en verbindingen, en vertalen dit naar innovatieve oplossingen. We verbinden de core business van organisaties met de ‘hearts & minds’ van de mensen die er werken, omdat we geloven dat dit positieve impact creëert voor onze maatschappij en ons milieu.

Dit doen we concreet binnen onze drie programma’s voor Young Professionals: in de Trendwatch Academy creëren we nieuwe toekomstbeelden, in De Partnership Academy vertalen we deze naar concrete business kansen, deze delen we met de wereld in De Partnership Verkiezing en in de Social Impact Accelerator schalen we op.

Geloof jij ook in de innovatiekracht van Young Professionals binnen bedrijven? Ben jij gepassioneerd over duurzaamheidsthema’s? Ken je bovendien de kracht van partnerships tussen bedrijven en NGO’s en zoek je een plek om veel en snel te leren? The Punchy Pack zoekt een ondernemend communicatie- en organisatietalent die een hart heeft voor duurzaamheid, partnerships en sociaal ondernemen!

Wat wij bieden

  • Een te gekke werkplek waar veel te leren valt over Corporate Social Responsibility, partnerships en duurzaam ondernemen
  • Een groot netwerk (2000+) van bedrijven, NGO’s, overheid en innovatieve ondernemers
  • Je bent onderdeel van een innovatief, jong team van o.a. The Punchy Pack, het ministerie van Buitenlandse Zaken en FMO
  • Je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren
  • Je krijgt vanaf het begin veel verantwoordelijkheid voor je eigen projecten
  • Stagecontract vanaf januari t/m mei voor 3-4 dagen in de week
  • Werkplek op een zeer inspirerende plek in Amsterdam tegenover Artis. Het kantoor zit in een gebouw met andere innovatieve ondernemers, journalisten, filosofen en creatieveling
  • Stagevergoeding uiteraard!

Werkzaamheden

Heb je ervaring en vind jij het leuk om teksten te schrijven voor externe communicatie (social media, nieuwsbrieven, etc.) en nieuwe concepten mee vorm te geven? En wil jij verantwoordelijk zijn voor beeldmateriaal (vlogs, filmpjes, interviews) en ondersteunen bij organisatorische taken en werkzaamheden op kantoor? Dan ben jij hopelijk die proactieve, communicatieve organisator die wij zoeken!

Geïnteresseerd?

Heb je interesse? Stuur dan je een korte motivatie en je CV zo snel mogelijk en uiterlijk voor 31 december naar femke@thepunchypack.nl. Voor eventuele vragen kun je mailen of bellen met 06-51924859.

 

Facebooktwitterlinkedin