STAGIAIR GEZOCHT! Ben jij een organisatie- en communicatiestalent met hart voor sociaal ondernemen?

Posted on 1 oktober 2017

Stageplek 24-32 uur in de week, oktober t/m maart 2017

Wie wij zijn

Het begon ooit met een flip-over in de woonkamer van Chantal Inen. Inmiddels is The Punchy Pack uitgegroeid tot een beweging waar business partners en Young Professionals maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw omzetten in duurzame business kansen. Deze nieuwe generatie leiders hebben de creativiteit, het talent en het doorzettingsvermogen. Dat hebben ze bewezen. In 5 jaar is dit uitgebouwd tot een ‘pack’ van 2000 betrokkenen uit bedrijven, overheden, NGO’s en kennisinstellingen.

Maar we zijn er nog niet. In 2020 willen we onze impact op de Sustainable Development Goals verdubbelen. Concreet: in de Trendwatch Academy creëren we nieuwe toekomstbeelden, in De Partnership Academie vertalen we deze naar concrete business kansen, deze delen we met de wereld in De Partnership Verkiezing en in de Social Impact Accelerator schalen we op. We verbinden de core business met de ‘hearts & minds’ omdat we geloven dat dit op langere termijn de impact veroorzaakt die nodig is.

Geloof jij ook in de innovatiekracht van Young Professionals binnen bedrijven? Ben jij gepassioneerd over duurzaamheidsthema’s? Ken je bovendien de kracht van partnerships tussen bedrijven en NGO’s en zoek je een plek om veel en snel te leren? The Punchy Pack zoekt een ondernemend communicatie- en organisatietalent die een hart heeft voor duurzaamheid, partnerships en sociaal ondernemen!

Wat wij bieden 

  • Een te gekke werkplek waar veel te leren valt over Corporate Social Responsibility, partnerships en duurzaam ondernemen
  • Een groot netwerk (2000+) van bedrijven, NGO’s, overheid en innovatieve ondernemers
  • Je bent onderdeel van een innovatief, jong team van o.a. The Punchy Pack, het ministerie van Buitenlandse Zaken en FMO
  • Je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren
  • Je krijgt vanaf het begin veel verantwoordelijkheid voor je eigen projecten
  • Stagecontract vanaf oktober t/m maart (indicatief) voor 3-4 dagen in de week
  • Werkplek op een zeer inspirerende plek in Amsterdam tegenover Artis. Het kantoor zit in een gebouw met andere innovatieve ondernemers, journalisten, filosofen en creatieveling
  • Stagevergoeding uiteraard! 

Werkzaamheden

Heb je ervaring en vind jij het leuk om teksten te schrijven voor externe communicatie (social media, nieuwsbrieven, etc.) en nieuwe concepten mee vorm te geven? En wil jij verantwoordelijk zijn voor beeldmateriaal (vlogs, filmpjes, interviews) en ondersteunen bij organisatorische taken en werkzaamheden op kantoor? Dan ben jij hopelijk die proactieve, communicatieve organisator die wij zoeken!

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze stage? Stuur dan z.s.m. je motivatie en CV naar marianne@thepunchypack.nl. Voor eventuele vragen kun je mailen of bellen met 0616034706.

Facebooktwitterlinkedin