The Punchy Pack zoekt organisatietalent met een hart voor sociaal ondernemen!

Posted on 21 augustus 2017

Parttime, vanaf september 2017

Wie wij zijn

Het begon ooit met een flip-over in de woonkamer van Chantal Inen. Inmiddels is The Punchy Pack uitgegroeid tot een beweging waar business partners en Young Professionals maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw omzetten in duurzame business kansen. De nieuwe generatie leiders hebben de creativiteit, het talent en het doorzettingsvermogen. Dat hebben ze bewezen. In 5 jaar is dit uitgebouwd tot een ‘pack’ van 2000 betrokkenen uit bedrijven, overheden, NGO’s en kennisinstellingen.

Maar we zijn er nog niet. In 2020 willen we onze impact op de Sustainable Development Goals verdubbelen. Concreet: in de Trendwatch Academy creëren we nieuwe toekomstbeelden, in De Partnership Academie vertalen we deze naar concrete business kansen, deze delen we met de wereld in De Partnership Verkiezing en in de Social Impact Accelerator schalen we op. We verbinden de core business met de ‘hearts & minds’ omdat we geloven dat dit op langere termijn de impact veroorzaakt die nodig is.

Geloof jij ook in de innovatiekracht van Young Professionals binnen bedrijven? Ben jij gepassioneerd over duurzaamheidsthema’s? Ken je bovendien de kracht van partnerships tussen bedrijven en NGO’s en zoek je een nieuwe uitdaging? The Punchy Pack zoekt een ondernemend organisatietalent die interesse heeft in duurzaamheid, partnerships en sociaal ondernemen!

Wat wij bieden 

  • Een te gekke werkplek waar veel te leren valt over Corporate Social Responsibility, partnerships en duurzaam ondernemen
  • Een groot netwerk (2000+) van bedrijven, NGO’s, overheid en innovatieve ondernemers
  • Je bent onderdeel van een innovatief, jong team van o.a. het ministerie van Buitenlandse Zaken, FMO en The Punchy Pack
  • Je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën te realiseren
  • Je krijgt vanaf het begin veel verantwoordelijkheid voor je eigen projecten
  • Werkplek op een zeer inspirerende plek in Amsterdam tegenover Artis. Het kantoor zit in een gebouw met andere innovatieve ondernemers, journalisten, filosofen en creatievelingen
  • Marktconform salaris of als freelancer, afhankelijk van ervaring

 Werkzaamheden en wie wij zoeken

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om de organisatie en planning van De Partnership Verkiezing te ondersteunen. En die de verantwoordelijkheid op zich wil nemen voor locatie en logistieke zaken van de verschillende evenementen binnen het programma. Daarnaast denk je graag mee over inhoudelijke vormgeving, inspiratiemateriaal, welke toffe sprekers we kunnen uitnodigen en hoe we de deelnemende teams het beste kunnen begeleiden. En het allerbelangrijkste is dat je samen met de rest van het team keer op keer De Partnership Verkiezing naar een hoger niveau wil tillen!

Ben jij een zelfstandig, ondernemend en proactief persoon? Een goede organisator, zorgvuldig, representatief en communicatief vaardig? Heb je affiniteit met duurzaamheid en sociaal ondernemen? Ervaring met het organiseren van evenementen? 

Stuur dan z.s.m. maar in ieder geval voor 31 augustus 2017 je motivatie en CV naar marianne@thepunchypack.nl! Voor eventuele vragen kun je mailen of bellen met 0616034706.

 

Facebooktwitterlinkedin