Winnaar ’13 prominent in “Wereldzaken” Magazine van RVO Nederland!

Posted on 2 juli 2014

Op 1 juli is de Dutch Good Growth Fund (DGGF) van start gegaan. Het fonds, geïntroduceerd door minister Ploumen, ondersteunt Nederlandse mkb’ers en ondernemers in de opkomende markten en ontwikkelingslanden met het mogelijk maken van financiering. De winnaar van De Partnership Verkiezing 2013 wordt in het magazine als voorbeeld genomen: “Mido Dairy past helemaal in de gedachte van het nieuwe DGGF”, aldus minister Ploumen.

In het magazine van Rijksdienst Voor Ondernemend (RVO) Nederland vertelt Mirwais over zijn zuivelfabriek in Afghanistan. Samen met Van Den Heuvel ging hij de uitdaging aan en zijn de eerste stappen gezet!

 

Schermafbeelding 2014-07-03 om 13.58.57

Mirwais on stage…

Het Kick-Off Event van De Partnership Verkiezing 2014 vond plaats bij RVO Nederland op 12 juni jl. en werd geopend door minister Ploumen. Ook Mirwais Momand sprak over zijn ervaring met de verkiezing en het opzetten van zijn business-case.

In andere media!
Mirwais is meerdere malen in toonaangevende media gekomen met zijn business-case. Denk hierbij aan de Volkskrant, het FD, Radio 1 en BNR Nieuwsradio. Bekijk deze artikelen en luister naar de fragmenten op ons blog. 

 

 

Facebooktwitterlinkedin